Gode grunner til å ta turen til Russens Dag!

Er du fortsatt usikker på om du skal på Russens Dag? Da er det bare å gjøre seg klar for å bli overbevist! Under finner du de beste grunnene til å ta turen til Russens Dag 3. mai.

- Italo Brothers: De er legendariske i russesammenheng, og har lagd upåklagelig stemning for russ i generasjoner. Disse tyske gutta vet å feste, og de er klare for å virkelig sette Norges største fornøyelsespark i flammer!

- Attraksjonene: Tusenfryd har den største samlingen med ville attraksjoner i hele Norge. Ønsker du deg fart, G-krefter eller ville høyder? Tusenfryd har alt! Velg mellom monumenter som Speed Monster, Thunder Coaster og Spin Spider under Russens Dag!

- Mat og drikke: Russens Dag på Tusenfryd har. takket være Tusenfryds egne gode utvalg, massevis av restauranter og kiosker og kjøpe mat og drikke fra under hele dagen. Er du i humør til en burger, så er det bare å ta turen til Rockburger, og hvis du heller ønsker deg pizza, så er Pizzaverkstedet noe for deg. Det finnes selvsagt også is, vafler, sukkerspinn, godterier og mye annet å velge mellom.

- De offisielle Tusenfryd-bussene: En jentebuss og en guttebuss er blitt valgt som offisielle Tusenfryd-busser. Ta deg en tur innom både jentene og guttene, de spiller musikk og viser mer enn gjerne frem sitt harde bussarbeid.

- Prisen: Russens Dag på Tusenfryd er et arrangement som er for alle russ, og prisen reflekterer dette. Russens Dag er en av de billigste treffene i landet, og det er enkelt å bestille billetter – du finner de både på Tusenfryd sine nettsider og på Ticketmaster sine nettsider.