Gode grunner til å dra på RD? Vi har tre!

Som dere kanskje allerede har fått med dere har vi sluppet vår artistlineup som består av tre norske stemningsgarantister!

YOGUTTENE klarte på kort tid å bli en av landets mest omtalte rap-grupper noe som har sikret dem spillejobber på Hovefestivalen og Øyafestivalen, mens for russen har de spilt på Landstreff Lillehammer og Den Offisielle Dekknavnkåringen. Denne opptredenen blir, for å sitere Yoguttene selv: så extrem!

SANDRA LYNG disse dager er hun überaktuell med “Night after night” og “Moonrise” og etter sommerens suksess med “Play My Drum” kan jenta innta den øverste plasseringen på pallen når det kommer til kåringen av landets popprinsesse!

Sist, men definitivt ikke minst, har vi norges største pimps! Russen er godt kjent med ORAL BEE & PIMP LOTION, de har nemlig snekret russelåter helt siden 2003. I den siste tiden har hele landet stiftet bekjentskap med duoen, som ikke bare har herjet FM-båndet med bangeren Tennis, de har også vært å se på bla. Øyafestivalen. Når de tar turen til Russens Dag sammen med YG & Sandra kan vi garantere at de vil sette stedet i fyr og flamme!

Som om ikke artistlineup’en var 3 gode nok grunner til å ta turen til Russens Dag er det jo faktisk fridag dagen derpå. Det betyr at du kan ta den helt ut på landets største fornøyelsespark uten å tenke på at du må på skolen dagen derpå ;) Dette åpner også for at du som bor litt lengre unna kan ta turen til landets mest unike russetreff uten å måtte stresse hjem med en gang treffet er over.

Som sagt i starten av denne nyheten er det tre gode grunner til å dra på Tusenfryd 4.mai og den siste grunnen er at i billetten til Russens Dag får du med én ekstra billett i tillegg! Alle som kjøper en billett til Russens Dag på Tusenfryd på våre nettsider før ankomst, får med en “Dag 2-billett” som er gyldig en hvilken som helst ordinær åpningsdag resten av året, inkludert i prisen! Det betyr at, ikke bare får du deltatt på landets mest unike russetreff, du kan stikke tilbake igjen når du har lyst og kose deg nok en dag i Norges største fornøyelsespark. #jackpot!

Så har du ikke sikret deg billett enda er det åpenbart bare en ting å gjøre: klikke seg inn her og sikre deg billett til Russens Dag på Tusenfryd. Vi sees! :D