Fem favoritter hos Tusenfryd

Alle har sine favorittattraksjoner på Tusenfryd, og vi har samlet sammen fem av favorittene i Norges største fornøyelsespark som bare må testes under Russens Dag 3.mai.

Speedmonster:

Det er ikke lenge siden denne uhyre raske berg og dalbanen gjorde sitt inntog på Tusenfryd, og den har allerede mange fans. Beliggende nederst i parken er den ofte en av de første attraksjonene man hiver seg på – og hva er vel bedre enn å starte dagen med 6000 hestekrefter og vektløshet 7 ganger?

Spin Spider:

En monsterkarusell, mildt sagt, som har fått sitt navn på grunn av sin likhet til edderkopper. I en fart opp mot 115 km/t blir du slengt frem og tilbake, og opp til 44 meter over bakken. Kroppen utsettes for enorme g-krefter, og vi er imponert over alle som tar denne mer enn én gang under Russens Dag.

Thundercoaster:

Denne berg og dalbanen i tre gir en ekte tivolifølelse. Toppfarten er på 100km/t, og du er vektløs hele 12 ganger! Thundercoaster er den eneste attraksjonen av sitt slag på Tusenfryd, ja, faktisk er den helt unik i hele Norge!

Tømmerstupet:

Eller Tømmerrenna som mange kaller det. Dette er en kjent og kjær attraksjon som russ 2017 vil huske klart fra sin egen barndom. Vann og rutsjebane er en unektelig god kombinasjon, og hvem vil vel ikke forevige russebuksene på bildet som blir tatt i den siste bakken?

Supersplash:

Advarsel: I denne berg og dalbanen er det stor fare for å ikke bare blit litt våt, men gjennomvåt! Supersplash har en av verdens bratteste watercoaster dropp, så hverken vannskrekk eller høydeskrekk er noe å ta med seg oppi vognen.